Ideoita esimiestyöhön -sarja

Selaa ja löydä ideoita ja ratkaisuja kysymyksiin

Lähiesimiehet kohtaavat työssään monenlaisia johtamisen kysymyksiä, joihin pitäisi löytää ratkaisuvaihtoehtoja. Esimiestyö on täynnä monenlaisia kysymyksiä ja erilaisia työtilanteita, joihin esimies joutuu pohtimaan ratkaisua. Niitä voi muutenkin selailla nopeasti ja löytää uusia ajatuksia moniin ihmisten johtamisen tilanteisiin.

Kun esimies kysyy itseltään, “Mitä minun oikein pitäisi tässä tilanteessa tehdä?”, silloin ideakirjat toimivat hyvänä “keskustelukumppanina”.

Aiemmin on ilmestynyt “100 ideaa esimiestyöhön” paperikirjana, nyt on sen lisäksi E-kirjoina saatavissa runsaasti uusia ideoita pakattuna 50 idean teemoitettuihin pakkauksiin. Ideakirjoissa riittää hyviä eväitä pitkään.

Selailukirjan ideana on se, että nykyään yhä harvemmat varsinaisesti lukevat kirjan sisällön sanasta sanaan. Sen sijaan he selaavat sisältöä ja tarttuvat siihen, mikä kiinnostaa nyt. Jonakin toisena hetkenä taas jokin toinen asia on ajankohtainen. Selailukirjat on rakennettu pieniin, sivun mittaisiin asiakokonaisuuksiin, jotka on nopeasti luettavissa ja omaksuttavissa.

Katso kirjat sivupalkista ja lue lisää!