Energia työpaikalla

Energia on tekemisen ytimessä

Energia tarkoittaa kykyä tehdä työtä. Energian ja positiivisen ilmapiirin merkitystä työssä on alettu ymmärtää aikaisempaa paremmin. On esimerkiksi osoitettu, että positiiviset tunteet lisäävät tehokkuutta ja hyvinvointia. Asiakastyössä positiivinen mieliala vaikuttaa palveluun ja asiakkaat antavat silloin myös parempia arvioita palvelun laadusta. Kaikki tarvitsevat inhimillisen energian ja luovuuden voimavaroja.

Energiavuoto on myös työpaikoille tyypillinen ilmiö. Energiaa vuotaa työpaikalla hukkaan silloin, kun ihminen tekee jotakin muuta kuin hänen pitäisi tehdä. Tämä voi johtua esimerkiksi ryhmärasitteesta, eli ryhmän toimintaan liittyvistä varjopuolista tai tunnerasitteesta eli heikon ilmapiirin tuomasta energiahukasta.

Koulutustilaisuus on n. puolen päivän mittainen. Koulutusta ei varsinaisesti rakenneta ”mittojen mukaan”, mutta sen sisältöjä sovitetaan tilaajan työpaikan ajankohtaiseen tilanteeseen. Se voidaan myös suunnata esimiesryhmälle tai sekä esimiehistä ja työntekijöistä koostuvalle ryhmälle.

Sisältö:

  • Miten työyhteisön energia vaikuttaa?
  • Miten voit vahvistaa energiatasoa?
  • Tiimirasite ja sen vaikutuksista vapautuminen
  • Tunnerasite ja sen vaikutuksista vapautuminen

Mikäli haluat lisätietoja tai sopia Energia työpaikalla -koulutuksesta, soita Urpo Jalavalle puh. 041 452 8050 tai lähetä sähköpostia alla olevasta painikkeesta. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta, jonka saat avatuksi alla olevasta painikkeesta.

SÄHKÖPOSTIIN      YHTEYDENOTTOLOMAKE