Esimiestyö ja aikaan saaminen

Aikaan saaminen motivoi esimiestä

Esimiestyö ja aikaan saaminen kuuluu tunnin oppi-sarjaan, jonka tehtävänä on välittää nopeaa apua ja ideoita esimiehille.

Miten tämä sarja eroaa muista? Opit nopeasti olennaiset asiat. Kokonaiskuvan saaminen ja perusasioihin perehtyminen kestää vain noin yhden tunnin!

Kirja pureutuu aikaan saamisen ja tehokkuuden pulmiin esimiestyössä. Aikaan saaminen on motivaatiotekijä, takkuileva tai sekavan kiireinen työ ei juuri ketään innosta. Kirjassa lähdetään siitä, että kiireen ja aikaan saamisen pulmien juurisyitä on kaksi. Toinen liittyy johtamistehtävän sisällön ymmärtämiseen ja toinen ajankäytön hallintaan. Oikeisiin asioihin keskittyminen esimiestyössä lähtee siitä oivalluksesta, että esimiehen lopulliset tulokset syntyvät työntekijöiden kautta.

Molemmissa teemoissa käydään läpi asian lähtökohtia ja esitetään useita parannusehdotuksia, joita esimies voi ottaa käyttöön tehtävänsä luonteen mukaan. Aikaansaamiskykyä parantavat monet keinot, esimerkiksi se, että laittaa sisäisen ohjauksen päälle sen sijaan, että toimisi koko ajan ulkoa ohjautuvasti.

Tehokkaat tavat ovat avainasemassa, koska se, mikä on tapana, toistuu jatkuvasti.

Sisältö:

  • Mitä ihmisten johtamistehtävä pitää sisällään ja mihin asioihin sinun kannattaisi keskittyä?
  • Kuusi neuvoa aikaansaamisen parantamiseksi
  • Ajanhallinnan keinoja oman työn tehokkuuden edistämiseksi

Mikäli haluat tilata Esimiestyö ja aikaan saaminen -kirjan, jossa on jakeluoikeus kaikille työpaikkasi esimiehille, käytä e-kirjojen tilauslomaketta, johon voit siirtyä klikkaamalla alla olevaa painiketta. Lue hinta- ja käyttöoikeustiedot tästä linkistä.

TILAUSLOMAKE