Muokattava versio

E-KIRJOJEN MUOKATTAVAN VERSION KÄYTTÖOIKEUDEN SISÄLTÖ- JA HINTATIEDOT

Muokkausoikeuden yhteydessä kirjan tekijänoikeutta ei luovuteta, vaan materiaalia tilaava organisaatio hankkii muokkaus- ja käyttöoikeuden. Tämä oikeus syntyy, kun kauppaan liittyvä lasku on maksettu.

Muokattavan version käyttöoikeustiedot

Muokkaajan oikeudet

Muokkaajalla on täysi kontrolli tekstin sisältöön, hän voi muokata e-kirjasta erilaisia versioita erilaisiin käyttötilanteisiin. Muokkaaja voi lisätä materiaaliin haluamaansa tekstiä ja poistaa siitä sellaisia osia, jotka eivät sovellu materiaalin käyttötilanteen tarkoitusperiin.

Muokkaaja voi lisätä materiaaliin organisaationsa logon ja muuttaa julkaisun värimaailmaa organisaation mahdollisten graafisten ohjeiden mukaisesti.

Kansilehdelle ja nimiösivulle muokkauksen tekijä voi lisätä oman nimensä toiseksi kirjoittajaksi (Urpo Jalava & N.N).

Materiaali on tehty Microsoft Publisher –ohjelmalla, joka on MsOffice –paketin osa. Muokkaaminen edellyttää tämän ohjelman lisenssin omistamista ja jonkin verran käytön osaamista.

Muokkausoikeuden rajoitukset:

Kansilehteä ei saa muokata (poislukien muokkaajan oikeudet kohta 2. ja 3.) eikä Jalava & Tonterin logoa saa poistaa eikä tekijänoikeusmerkintää (© Urpo Jalava) muuttaa.

Kaikissa muokattuina jaettavissa versioissa on aina oltava mukana Käyttöoikeus-sivu, eikä sitä saa muokata eikä poistaa.

Ennen jakelua muokkaajan on tallennettava muokattu versio salasanalla suojatussa PDF-muodossa niin, että materiaalin loppukäyttäjä ei voi sitä omatoimisesti muokata. Tämän voi tehdä kaupallisilla PDF-muokkausohjelmilla, kuten Adobe Acrobat tai Nitro Pro tai myös verkosta ladattavilla ilmaisohjelmilla, kuten Bullzip PDF Printer.

E-kirjat ja niiden muokatut versiot on tarkoitettu tilaajaorganisaation esimiehille suunnattuun sisäiseen käyttöön. Kaikenlainen kaupallinen käyttö on kielletty eikä e-kirjoista valmistettuja versioita saa luovuttaa tilaajaorganisaation ulkopuolelle. Muokattu materiaali voidaan tulostaa tai asentaa esimiesten saataville suljettuun, käyttäjätunnuksella rajattuun verkkoon. Opaskirja voidaan jakaa myös sähköpostilla tai jollakin tallennusvälineellä.

Muokattavan version hintatiedot

Motivoiva johtamiskeskustelu–sarjan kirjojen muokkaus- ja käyttöoikeuden työpaikkakohtainen hinta kirjalta on 120 euroa + alv.

Hinta koskee e-kirjoja Työyhteisökeskustelut – Miten johtaa ihmisiä osallistavasti, Opi valmentamaan – Opaskirja esimiehille, Vaativat keskustelut – Opaskirja esimiehille ja Tasapainoinen johtaminen – Esimiehen kaksoisominaisuudet.

50 ideaa esimiestyöhön–sarjan kirjojen muokkaus- ja käyttöoikeuden työpaikkakohtainen hinta kirjalta on 120 euroa + alv.

Hinta koskee kirjoja 50 ideaa esimiestyöhön 1: Esimiestyön pulmia ja ratkaisuja ja 50 ideaa esimiestyöhön 2: Työyhteisöpotentiaali.

Tunnin oppi -sarjan kirjojen muokkaus- ja käyttöoikeuden hinta on 90 euroa + alv.

Hinta koskee kirjoja Esimiestyö ja aikaan saaminen sekä Esimiehen kolme perustyökalua: Tavoite, palaute ja tuki.