Esimiesvalmentajan nettivastaanotto

Hae ratkaisuja esimiestyön pulmiin ja kehitä osaamista!

Yksilöllinen esimiesvalmennus tähtää valmennettavan mahdollisimman hyvään menestykseen työssään. Valmentaja on johtamisen asiantuntija, ulkopuolinen keskustelukumppani ja neuvonantaja. Esimiehen hyvä suoriutuminen on arvokas asia työyhteisölle ja jokaisella esimiehellä on alueita, joilla on mahdollisuuksia mennä eteenpäin. Sinulla on mahdollisuus keskustella haluamistasi teemoista – usein sellaisista, jotka haluaisit muuttaa – arvostavassa ilmapiirissä ja täysin luottamuksellisesti.

Nettivastaanoton erityispiirteet
Saat valmennusta paikasta riippumatta, tarvitset vain tietokonen, verkkoyhteyden ja ilmaisen yhteysohjelman. Tämä vaikuttaa suoraan kustannuksia alentavasti, koska se leikkaa pois matkakustannukset ja matka-ajan. Videopuhelu tarjoaa henkilökohtaisen kontaktin, mutta valmennettava voi olla haluamassaan rauhallisessa paikassa, mikä usein helpottaa työskentelyä.

Nettivastaanoton ilmainen kokeilukerta!
Kokeilukerran aikana tutustutaan, laitetaan verkkoyhteys kuntoon ja hahmotellaan mahdollisesti alkavaa valmennusta. Ilmainen kokeilukerta ei tuota mitään velvoitteita ja se kestää n. 45 minuuttia. Pyydä lisätietoja sähköpostitse tai käytä yhteydenottolomaketta alla olevia painikkeita käyttäen, niin sovimme yksityiskohdista.

SÄHKÖPOSTIIN       YHTEYDENOTTOLOMAKE

Katso valmentajan tietoja alla olevasta painikkeesta

LISÄTIETOJA