Perusversio

E-KIRJOJEN PERUSVERSION KÄYTTÖOIKEUDEN SISÄLTÖ- JA HINTATIEDOT

Perusversion käyttöoikeustiedot

  1. Sähköisen opaskirjan käyttöoikeus on työpaikkakohtainen ja se mahdollistaa opaskirjan jakelun työpaikan kaikille esimiehille. Käyttöoikeus syntyy, kun lasku on maksettu. Tekemällä tilauksen tilaaja sitoutuu alla mainittuihin ehtoihin.
  1. Käyttöoikeus mahdollistaa oppaan sähköisen jakelun ja paperille tulostamisen ao. työpaikan esimiehille. Käyttöoikeuden haltija voi asentaa opaskirjatiedoston esimiesten saataville suljettuun, käyttäjätunnuksella rajattuun verkkoon. Opaskirja voidaan jakaa myös sähköpostilla tai jollakin tallennusvälineellä.
  1. Opaskirjaa ei saa jakaa julkisessa verkossa tai antaa sen kopioita muille kuin käyttöoikeuden hankkineen työpaikan henkilöstölle. Kaupallinen käyttö on kielletty. Opaskirjaa ei saa muuttaa eikä siitä saa sähköisesti erottaa osia.
  1. Tekijänoikeuden omistaja toimittaa opaskirjan pdf-tiedostona käyttöoikeuden hankkijan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Materiaalin jakelun hoitaa käyttöoikeuden haltija.

Perusversion hintatiedot

Motivoiva johtamiskeskustelu–sarjan kirjojen käyttöoikeuden työpaikkakohtainen hinta kirjalta on 90 euroa + alv.

Hinta koskee seuraavia e-kirjoja: Työyhteisökeskustelut – Miten johtaa ihmisiä osallistavasti, Opi valmentamaan – Opaskirja esimiehille,  Vaativat keskustelut – Opaskirja esimiehille ja Tasapainoinen johtaminen – Esimiehen kaksoisominaisuudet.

50 ideaa esimiestyöhön–sarjan kirjojen käyttöoikeuden työpaikkakohtainen hinta kirjalta on 90 euroa + alv.

Hinta koskee kirjoja 50 ideaa esimiestyöhön 1: Esimiestyön pulmia ja ratkaisuja ja 50 ideaa esimiestyöhön 2: Työyhteisöpotentiaali.

Tunnin oppi -sarjan kirjojen käyttöoikeuden työpaikkakohtainen hinta on 60 euroa + alv.

Hinta koskee kirjoja Esimiestyö ja aikaan saaminen sekä Esimiehen kolme perustyökalua: Tavoite, palaute ja tuki.